Дарители

Е-мейл Печат ПДФ

„ТИТАН ЗЛАТНА ПАНЕГА” ДАРИ 90 ТОНА ЦИМЕНТ ЗА Х.”БОГДАН”

„Титан Златна Панега-Цимент” АД направи дарение от 90 тона цимент за изграждането на новата хижа „Богдан”. Договорът за дарение беше подписан на 11.09.2013 г. от изпълнителния директор на фирмата Александър Чакмаков и изпълнителния секретар на БТС Венцислав Удев. Дарителят ще поеме и транспортните разходи до мястото на строителството. Съгласно подписания договор количествата цимент ще се доставят на четири етапа, които съответстват на сроковете за изграждането на обекта.

Последно променен на Четвъртък, 10 Октомври 2013 12:17 продължава>
Е-мейл Печат ПДФ

Интервю с арх. Христо Бараков

 

Представяме Ви:

Арх. Христо Бараков и неговият безвъзмезден проект за новата хижа „Богдан”

Със сигурност много имена ще останат в историята на първата туристическа хижа в България в ново време, която ще се изгражда изцяло с дарения и доброволен труд. Така както са се изграждали всички хижи в зората на организираното туристическо движение у нас. Но има един човек, чието име ще бъде изписано в главна буква - това е арх. Христо Бараков, проектантът на новата хижа „Богдан”, който превърна мечтата на хиляди туристи в реалност.

Последно променен на Вторник, 19 Февруари 2013 12:08 продължава>
Е-мейл Печат ПДФ

1000 ЛВ. ЗА НОВАТА ХИЖА „БОГДАН” ОТ ТД „СЪРНЕНА ГОРА”

Туристическо дружество „Сърнена гора” даде пример как действат организираните туристи, за да се изгради по-скоро новата хижа „Богдан” и апелира към туристическите дружества в страната да се присъединят към кампанията.

Вижте техния 

АПЕЛ ДО ВСИЧКИ ПЛАНИНАРИ И ЛЮБИТЕЛИ НА ПРИРОДАТА! 

Последно променен на Неделя, 27 Януари 2013 11:08 продължава>